Vmusic поема нова посока и ви кани да се присъедините!

Здравейте,

От 28.01.2010г. Vmusic поема в нова посока и ви кани да се присъедините! Поради независещи от екипа и компанията ни обстоятелства, музикалният сайт прекратява предоставянето на две основни свои услуги – слушането на радио и създаването на лични музикални станции. Постарали сме се да ви предложим много нови функционалности и се надяваме те да задоволят вашите музикални предпочитания и интереси.

Сега можете лесно да намирате, слушате и ГЛЕДАТЕ любимите си песни и сами да ДОБАВЯТЕ видео клиповете им! Имате възможност да създавате страници на любимите си изпълнители и да допълвате вече създадени страници с биография, дискография, снимки и видео клипове!

Ако имате любим артист и искате да поддържате страницата му/и, можете да кандидатсвате за администратор или пък да се присъедините към феновете на този музикант. Така лесно ще откриете нови приятели със сходни на вашите музикални интереси.

Надяваме се да останете с нас и заедно да създадем един интересен, богат и полезен музикален портал.

С уважение,
Ева и Еми

Един коментар по “Vmusic поема нова посока и ви кани да се присъедините!”

  1. Здравейте, Ева и Ема – слушането на радио не ми липсва толкова, но за съжаление от толкова много „фен страници“ сег ане мога изобщо да намеря такива, от които да мога да слушам каквато и да е музика 🙁

Вашият коментар

Security Code: