Vgames в новините!

Преди няколко седмици Vgames привлече интереса на TV 7 и част от екипа на сайта даде интервю, което можете да гледате направо тук.

4 коментара по “Vgames в новините!”

  1. iz каза:

    Браво! Днес в телевизията, утре навсякъде!
    Поздравявам Ви!

  2. вигеймс и вибокс са най-добрите сайтове за българия предоставят на потребителите си много възможности и администратирите помагат при проблем и според ме тези сайтове заслужават да бъдат в новине вестници реклами и подобни

    с много поздрави уважение и благодарности
    мими малева сф 14г.

  3. Anonimen каза:

    Тези игри се играят от деца,няма такива работи като родители.Възрастни ако има са минимална част.

  4. Anonimen, струва ми се, че се лъжеш страшно много. Освен деца и тинейджъри, много по-възрастни (30-35 / 40-45) играят онлайн игри. Не знам дали си забелязал, но специално играта „Табла“ във Vgames се играе от малки до големи. Много пъти съм играл и с доста по-възрастни от мен жени, така че коментара ти не е много на място.

    Естествено, повечето сайтове от този тип се посещават най-много от деца. Не знам дали съм много прав, все пак екипа на Vgames знае много повече от мен, а и не случайно когато се регистрираш ти попълваш формуляр, чрез който заявяваш на колко си години. Така всъщност се разбира годините на по-голямата част от потребителите.

    Поздрави.

Вашият коментар

Security Code: