Нови игри, нови възможности

Здравейте,

през последните няколко месеца работихме усилено върху подобряването на любимия ни Vgames.bg. В резултат на това днес можем с радост да споделим за всичките нови неща, които може да намерите в сайта.

Пуснахме нова версия на обичаната от всички ни Табла. Освен на стандартната табла, може да играете с приятелите си и на останалите две популярни игри – тапа и гюлбара. Всяка от игрите може да бъде играна самостоятелно или в серия. Добавили сме и нови и забавни функции.

Освен това от началото на тази година вече може да се забавлявате с няколко SMS игри. В допълнение може да прецакате вашите приятели с изненадващо съобщение.

И като за финал, в края на миналата седмица добавихме списък с 32 игри, които може да изтеглите и да играете на компютрите си. Тестовият период на всяка от игрите е 30 мин. След изтичането на времето може да я закупите като изпратите SMS, с кредитна карта или чрез системата за електронни разплащания PayPal. Две от игрите – „Съкровищата на Монтесума“ и „Веселата ферма“- са преведени на български език.

Надяваме се, че сме успели да направим престоя ви в сайта по-приятен и пълноценен.

И ви чакаме, за да поиграем с вас!

Поздрави,

екипът на Vgames

3 коментара по “Нови игри, нови възможности”

  1. тони каза:

    Няколко проблема ако има значение за Вас.
    1.Бъг при автоматично взимане на 1:1.Ако нямате 4 пула на единицата, мести от шестицата.И ако това не ви харесва ,не можете да го поправите.Адски неприятно.
    2.Не винаги отчита времето на изиграния зар правилно.
    Пример:Ваш ред е да играете.Вие местите пуловете,натискате бутона ИГРАЙ,той изчезва но таймера продължава да отчита.Особено ако играете на 30сек.това е много неприятно защото губите играта с 3 точки.
    Има и други грешки но те са инцидентни.
    Още нещо.Защо не направите,при отказване от договор за игра (Примерно табла до 5 точки) да се дават наказателни точки или останалите т. от договора,да се дават на изправната страна.Иначе всеки си прави каквото иска и договора няма никакво значение.Поне така е в много други сайтове.
    Успех!!!!!
    Извинявайте,че пиша тука но никъде другаде не успях.Може би и това е бъг.

  2. admin каза:

    Благодарим ви за препоръките.

  3. […] Двете игри са предоставени от студио Alawar, подобно на игрите, за които ви бяхме разказали преди […]

Вашият коментар

Security Code: