Софиянци VS Провинциалисти = Sofia Wars! Нова игра във Vgames!

Здравейте!

Предновогодишно сме ви приготвили нова игра, която вече е онлайн при нас.

Sofia Wars е хумористичната игра за живота в столицата.

В нея играчите попадат в една импровизирана виртуална София, където могат да открият добре познати локации като „Витошка“, „Пиротска“, НДК и др. Част от играта са и познати персонажи от българската действителност. Всеки може да се включи в битките за надмощие над софийски квартали и станции на метрото.

Ако си достатъчно креативен и адаптивен, в  Sofia Wars ще възможност да притежаваш собствен апартамент, автомобили, домашни любимци и много други благинки.

Докато се опитваш да се замогнеш, да постигнеш уважение, име и положение в играта, създателите на играта са се погрижили да те забавляват с весели карикатури, иронични персонажи и шеговити ситуации. Целта на Sofia Wars e да осмее до болка познатите ни български стереотипи и да ни покаже защо те не би трябвало да ни влияят в ежедневието.

Сюжетна линия на играта:

Сега по-голямата част от града принадлежи на подлите брокери, алчните рушветчии и опасните мафиоти. Предстои  упорито отвоюване на районите от тези негодници. Рано или късно провинциалистите ще се сблъскат със софиянците и тогава двете страни ще трябва да отстояват своите интереси в нелеката борба.

Градът има нужда от вас. Основете собствена банда и се включите в уличните битки.

Sofia Wars е онлайн игра за живота такъв, какъвто е, а животът е забавление и то забавление във Vgames 🙂

Ето една чудесничка игра, с която да се забавлявате през цялата следваща година!

Много усмихнати празници!

Поздрави от Админа

4 коментара по “Софиянци VS Провинциалисти = Sofia Wars! Нова игра във Vgames!”

  1. Браво, много хубава игра, а най-хубавото е, че е българско творение :))

  2. nedovolna каза:

    Играта не работи в процес на разработка е,не се лъжете да се регистрирате,още повече да пращате смс!!! Защо продавате не завършен продукт?

  3. Калоян каза:

    хаха това наистина ме изненада, Sofia Wars, звучи интересно. Със сигурност ще се пробва при първа възможност и малко повече свободно време.

  4. Vessi каза:

    Здравейте, nedovolna,
    играта е напълно завършена и е официално в онлайн пространството от доста време. Ако имате някакъв проблем с нея, може да пишете във форума на играта.

Вашият коментар

Security Code: