Бутон „Оплачи се“

VgamesЗдравейте!

Поради зачестилите оплаквания от некоректно поведение на някои потребители на сайта, вече имате възможност да сигнализирате, ако видите нередност. Това може да стане като влезете в профила на потребителя, срещу когото желаете да подадете оплакване и натиснете бутон „Оплачи се“.

Кликнете тук и тук, за да видите къде се намира бутона.

Много Ви молим да ни уведомите, ако станете свидетели или обект на неприлично поведение или ако забележите, че някой не „играе“ по правилата!

Всички сигнали ще бъдат разглеждани и при установяване на достоверност на оплакването, докладвания потребител ще бъде санкциониран.

Искрено Ви желаем приятно и изпълнено с игри време!

Поздрави,

Екипът на Vgames.bg

9 коментара по “Бутон „Оплачи се“”

  1. Ицо каза:

    Здравейте,
    напълно подкрепям нововъведението. Важно е да има такъв бутон, за да може все пак до някаква степен да се контролират потребителите.
    Поздрави

  2. ESEN каза:

    NEMOGA DA VLYAZA DA IGRAYA NA TAPLA

  3. ESEN каза:

    KAK MOGA DA VLYAZA DA IGRAYA

  4. Vessi каза:

    Здравейте, Есен,
    имате ли регистрация в сайта?

  5. slavi66 каза:

    как да се свържа с техническия отдел на V games

  6. Vessi каза:

    Може да ни изпратите запитване през тази форма за контакт.

  7. pozar каза:

    моляви оправете таблата.1.отигравам заровете остават 10 сек.хронометъра продължава не прехвърля реда на др.играч и аз губя.2.не се хвърлят независимо заровете а се толерират играчите с по-висок % или повече игри. всичко това е дразнещо преди играех в 888 но закриха таблата.пиша ви за 2 път и ви посочвам огешките.може да ме назначите на хонорар. благодаря предварително.

  8. pozar каза:

    opravete tablata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. gulbahar каза:

    IGRATA BITKA ZA SKAPOSENOSTI STE YA PUSKATE LI SKOROO

Вашият коментар

Security Code: