Khan Wars 4.0: Game of Thrones – нова версия на една добре позната игра

Здравейте,

след като ви зарадвахме с бразилската седмица във Farmerama и новата версия на Nemexia, няма как да не ви изненадаме и с новата версия на обичаната от всички игра „Хановете„.

Повече от 6 години след първото издание, XS Software с гордост ви представя новатa версия на една от най-популярните стратегически уеб игри правени някога.

Искаме играта да е вярна на средновековната обстановка, в която се развива и дори планираме да наблегнем на тази тема още повече в бъдещите версии на KhanWars.„, това заяви Христо Тенчев, Главен изпълнителен директор на XS Software.

От вече видяното знаете, че играчите могат да повишават членовете на царската си династия в рицари, които предвождат армии

или развиват замъци. Династичните бракове и цаското потомство също са включени в играта – невръстните деца порастват и стават рицари, които могат да бъдат доразвити.

Когато участват в битки, рицарите оказват влияние върху специалното умения на нацията в зависимост от тяхното ниво на престиж, екипировка и статистики.

Всеки клас рицар е специализиран в различна област:

 • Пълководец – има опит в тренирането на единици и в потушаването на бунтове;
 • Земевладелец – умел строител, развива замъка и предвожда разкопки на древни останки;
 • Търговец – изпозлва най-кратиките търговски пътища, когато пътува в далечни страни и преговаря с търговците от преминаващи кервани с коприна;
 • Шпионин – познава силините и слабите страни на врага и ръководи шпионажа на кралството.

Идеята е да добавим още функционалности към тези рицари с бъдещите ъпдейти на KhanWars 4.0 и те да се превърнат в крайъгълен камък на игровата механика. Рицарите никога няма да могат самостоятелно да побеждават армия, тяхната задача, по-скоро, е да оказват ползотворно влияние върху войниците, които предвождат, като използват специални стратегии и подобряват ефекта на умението на нацията„, това отговори продуцентът на играта, Жеко Стефанов, когато бе запитан как ще се отразят рицарите на в момента познатата игра.

След всичко казано до тук, смело можем да заявим, че промените по средновековните бойни полeта ще наложат взимането на много, нелеки тактически решения, в търсене на великата победа.

Пожелаваме ви безкрайни часове, изпълнени с предизвикателства и бойни успехи!

Екипът на Vgames & XS Software

2 коментара по “Khan Wars 4.0: Game of Thrones – нова версия на една добре позната игра”

 1. Много приятна новина, която наистина ме изненада. Бях забравил вече за играта, толкова време нямаше нова версия. Определено ще я тествам тези дни. Благодарности на XS Software за труда и на авторите на статията.

  Поздрави

 2. Пейо каза:

  Здравейте,
  Хановете са на версия 4.2 и скоро на 4,3 .
  Благодаря!

Вашият коментар

Security Code: