Архив за категорията 'Vcards'

Игрите на глада – една уникална игра под шапката на Vgames

Знаете ли какво са „Игрите на глада“? Знаете ли как се печелят и какво е необходимо, за да си единственият оцелял?

От 29 февруари, благодарение на Vgames.bg, „Форум филм“ и „Пейнтбол България“, ръкавицата е хвърлена към всички фенове на филма „Игрите на глада” и те могат да се включат в истински Турнир по оцеляване, тук, в България!

В периода от 29 февруари до 9 март на десет от сайтовете на най-голямата онлайн медийна група в България „Нетинфо“ ще бъдат разположени парчета от пъзел. Ако съберeте всички парченца успешно, наредите пъзела и се регистрирате на промостраницата на играта във vgames.bg, ще бъдете включени в Жътвата на 12 март.

Парчетата от пъзела могат да бъдат намерени на страниците на vesti.bg, sinoptik.bg, sportni.bg, abv.bg, dox.bg, vbox7.com, gbg.bg, vgames.bg, vcards.bg и vmusic.bg.

Чрез жребий ще бъдат избрани 24-ма трибути, които на 17 март ще се изправят един срещу друг в Турнир по оцеляване и пейнтбол ИГРИТЕ НА ГЛАДА, на Арена в полите на Витоша. Всеки от тях ще трябва да се справи с другите трибути и с препятствията, поднесени от терена, времето и въображението на гейм мейкърите от „Пейнтбол България„.

За да остане само един Победител, екипът на първата българска компания, която се занимава с организиране на пейнтбол игри, ще постави на изпитание не само физическите, но и психическите сили на играчите, тяхната съобразителност и наблюдателност.

Всички трибути ще бъдат специални гости на гала премиерата на най-очаквания филм за 2012 г. „Игрите на глада“, който излиза на голям екран у нас и по света на 23 март.

Пожелаваме успех на всички, които се включат в играта!
Екипът на Vgames.bg

Няма коментари »

Всеки ден е празник с Vcards.bg!

Здравейте,

с наближаването на Коледните и Новогодишни празници, сме много щастливи да ви представим новия продукт под брандa VIVIT – Vcards.bg.

Vcards е сайт за дигитални картички и специални моменти. Над 3000 картички, разпределени в 24 категории са на ваше разположение, когато искате да поздравите свой любим човек. Ако в нашата селекция не откривате, нещо подходящо, можете да качите и изпратите своя лична картичка/ картинка или снимка през системата на Vcards.

В специално разработено приложение за Facebook на сайта можете да проверите предстоящите рождени дни на всички ваши Facebook приятели, а празничният календар в сайта ще ви напомня за очакванните скоро официални празници.

Всеки ден е празник с Vcards.bg! Очакваме ви!

Поздрави,

Ева

1 Коментар »