Архив за март, 2012

Търсят се пирати във Vgames.bg

Стани пират! Отмъкни награда!

Vames.bg и филмът „Пирати! Банда неудачници 3D” раздават пиратски награди!

Мечтал ли си за морски приключения? А за пиратски съкровища?

Сега имаш възможност да видиш своя образ в пиратски одежди!

Включи се в играта „Търси се!”  и създай свой пиратски плакат, като следваш последователно стъпките. Забавлявай се с героите от „Пирати! Банда неудачници 3D” и разбери каква награда е обявена за твоята пиратска глава!

Ако харесаш резултата, запази плаката на твоя компютър и го изпрати на имейл igra@vgames.bg.

15 от най-смелите и щури пирати ще получат специални награди: 10 пиратски кораба от Хиполенд и 5 покани за двата за галапремиерата на филма на 04.04.2012 г.

Не забравяй в имейла, освен плаката с обявената награда за твоята пиратска глава, да напишеш твоите три имена и телефон за връзка, за да можем да се свържем с теб.

Изпрати ни твоя пиратски постер от 22 до 28 март 2012г. На 30 март с томбола ще изтеглим 15-те победители, а имената им ще бъдат публикувани на стената на vgames.bg във facebook (https://www.facebook.com/vgames.bg).

Хайде да видим колко жълтици струва пиратската ти глава!

Няма коментари »

Игрите на глада – една уникална игра под шапката на Vgames

Знаете ли какво са „Игрите на глада“? Знаете ли как се печелят и какво е необходимо, за да си единственият оцелял?

От 29 февруари, благодарение на Vgames.bg, „Форум филм“ и „Пейнтбол България“, ръкавицата е хвърлена към всички фенове на филма „Игрите на глада” и те могат да се включат в истински Турнир по оцеляване, тук, в България!

В периода от 29 февруари до 9 март на десет от сайтовете на най-голямата онлайн медийна група в България „Нетинфо“ ще бъдат разположени парчета от пъзел. Ако съберeте всички парченца успешно, наредите пъзела и се регистрирате на промостраницата на играта във vgames.bg, ще бъдете включени в Жътвата на 12 март.

Парчетата от пъзела могат да бъдат намерени на страниците на vesti.bg, sinoptik.bg, sportni.bg, abv.bg, dox.bg, vbox7.com, gbg.bg, vgames.bg, vcards.bg и vmusic.bg.

Чрез жребий ще бъдат избрани 24-ма трибути, които на 17 март ще се изправят един срещу друг в Турнир по оцеляване и пейнтбол ИГРИТЕ НА ГЛАДА, на Арена в полите на Витоша. Всеки от тях ще трябва да се справи с другите трибути и с препятствията, поднесени от терена, времето и въображението на гейм мейкърите от „Пейнтбол България„.

За да остане само един Победител, екипът на първата българска компания, която се занимава с организиране на пейнтбол игри, ще постави на изпитание не само физическите, но и психическите сили на играчите, тяхната съобразителност и наблюдателност.

Всички трибути ще бъдат специални гости на гала премиерата на най-очаквания филм за 2012 г. „Игрите на глада“, който излиза на голям екран у нас и по света на 23 март.

Пожелаваме успех на всички, които се включат в играта!
Екипът на Vgames.bg

Няма коментари »