Архив за март, 2011

Нови игри, нови възможности

Здравейте,

през последните няколко месеца работихме усилено върху подобряването на любимия ни Vgames.bg. В резултат на това днес можем с радост да споделим за всичките нови неща, които може да намерите в сайта.

Пуснахме нова версия на обичаната от всички ни Табла. Освен на стандартната табла, може да играете с приятелите си и на останалите две популярни игри – тапа и гюлбара. Всяка от игрите може да бъде играна самостоятелно или в серия. Добавили сме и нови и забавни функции.

Освен това от началото на тази година вече може да се забавлявате с няколко SMS игри. В допълнение може да прецакате вашите приятели с изненадващо съобщение.

И като за финал, в края на миналата седмица добавихме списък с 32 игри, които може да изтеглите и да играете на компютрите си. Тестовият период на всяка от игрите е 30 мин. След изтичането на времето може да я закупите като изпратите SMS, с кредитна карта или чрез системата за електронни разплащания PayPal. Две от игрите – „Съкровищата на Монтесума“ и „Веселата ферма“- са преведени на български език.

Надяваме се, че сме успели да направим престоя ви в сайта по-приятен и пълноценен.

И ви чакаме, за да поиграем с вас!

Поздрави,

екипът на Vgames

3 Коментара »