Архив за май, 2009

Създаване на собствена станция с един клик

От днес във Vmusic можете да създадете собствена станция от всяка друга станция в сайта, която слушате в момента. Достатъчно е да кликнете на иконката за създаване на станция в плейъра и новата станция ще бъде добавена в списъка ви с лични станции. Новата станция се създава с настройките, които е имала в момента на създаване, но вече имате възможност да я настройвате според собствените си предпочитания, като оценявате песните в нея и редактирате съдържанието й.

Създаване на собствена музикална станция

Създаване на собствена музикална станция

Поздрави,

Емилия

14 Коментара »

Официално стартира продуктът Vmusic.bg!

Vmusic е онлайн радио, което  ви позволява сами да настройвате музиката която слушате.

Освен да се забавлявате с часове с музика от нашите предефинирани станции, Vmusic  ви позволява да създавате и настройвате собствени музикални станции според предпочитанията си.

Всяко ваше действие в дадена музикална станция – прескачане, оценяване или препоръчване на песен – настройва станцията по-близо до вашия личен вкус.

Дори в момента във Vmusic да няма някои от любимите ви изпълнители, услугата ще ви предложи сходна музика. Така ще откриете много нови музиканти и любими парчета.

Във Vmusic можете да поканите всички свои приятели, както и да откриете много нови хора със сходни (или не 🙂 ) на вашите музикални интереси.

Забавлявайте се с новия ни продукт и не забравяйте да ни споделите вашето мнение и препоръки,

Поздрави,

Ева

13 Коментара »

Следете в реално време класации и нови игри във Vgames през Internet Explorer 8

От няколко седмици са онлайн специалните разработки на Vgames за новата, осма версия, на Internet Explorer.

Така наречените уеб слайсове, които екипът ни създаде в партньорство с IE8, ви позволяват да следите в реално време добавяните нови игри във Vgames и класацията за деня на любимата ви игра.

За да използвате уеб слайса за нови игри, влезте във Vgames.bg през Internet Explorer 8, oтидете в секция „Игри“ и минете с мишката над списъка с игри. В горния му ляв ъгъл ще видите зелено бутонче, от което можете да добавите този уеб слайс.

Промени в класирането на любимата си игра можете да следите, като добавите уеб слайса към IE 8 браузера си от блока „Класация“ на съответната игра.

Надяваме се тези нови добавки да са ви интересни и полезни.

Поздрави,

Ева и Еми

1 Коментар »