Архив за октомври, 2011

Khan Wars 4.0: Game of Thrones – нова версия на една добре позната игра

Здравейте,

след като ви зарадвахме с бразилската седмица във Farmerama и новата версия на Nemexia, няма как да не ви изненадаме и с новата версия на обичаната от всички игра „Хановете„.

Повече от 6 години след първото издание, XS Software с гордост ви представя новатa версия на една от най-популярните стратегически уеб игри правени някога.

Искаме играта да е вярна на средновековната обстановка, в която се развива и дори планираме да наблегнем на тази тема още повече в бъдещите версии на KhanWars.„, това заяви Христо Тенчев, Главен изпълнителен директор на XS Software.

От вече видяното знаете, че играчите могат да повишават членовете на царската си династия в рицари, които предвождат армии

или развиват замъци. Династичните бракове и цаското потомство също са включени в играта – невръстните деца порастват и стават рицари, които могат да бъдат доразвити.

Когато участват в битки, рицарите оказват влияние върху специалното умения на нацията в зависимост от тяхното ниво на престиж, екипировка и статистики.

Всеки клас рицар е специализиран в различна област:

  • Пълководец – има опит в тренирането на единици и в потушаването на бунтове;
  • Земевладелец – умел строител, развива замъка и предвожда разкопки на древни останки;
  • Търговец – изпозлва най-кратиките търговски пътища, когато пътува в далечни страни и преговаря с търговците от преминаващи кервани с коприна;
  • Шпионин – познава силините и слабите страни на врага и ръководи шпионажа на кралството.

Идеята е да добавим още функционалности към тези рицари с бъдещите ъпдейти на KhanWars 4.0 и те да се превърнат в крайъгълен камък на игровата механика. Рицарите никога няма да могат самостоятелно да побеждават армия, тяхната задача, по-скоро, е да оказват ползотворно влияние върху войниците, които предвождат, като използват специални стратегии и подобряват ефекта на умението на нацията„, това отговори продуцентът на играта, Жеко Стефанов, когато бе запитан как ще се отразят рицарите на в момента познатата игра.

След всичко казано до тук, смело можем да заявим, че промените по средновековните бойни полeта ще наложат взимането на много, нелеки тактически решения, в търсене на великата победа.

Пожелаваме ви безкрайни часове, изпълнени с предизвикателства и бойни успехи!

Екипът на Vgames & XS Software

2 Коментара »

Nemexia 2.0: Evolution

Здравейте, приятели!

След бразилската седмица във Farmerama, дойде ред и на екипа на Nemexia да ви зарадва с новата версия на играта.

Ето какво можете да очаквате от новата версия на Nemexia:

Ваша лична водеща единица – Адмирал

– Адмиралът ще получава опит с ваша помощ. За всяка получена бойна точка, Адмиралът ще преминава на по-високо ниво.

– След 4 ниво, ще получавате по една точка за умение за всяко следващо ниво. Тези точки могат да се разпределят в 18 различни умения, разделени в 3 различни категории (офанзивни, защитни и практични).

– След определено ниво, Вашият Адмирал ще отключи специалните Командирски кораби с уникални умения.

Нов тип кораби – Командърите

– Екзекутор – понякога името говори само за себе си. Екзекуторът е създаден с цел да трансформира брутално вражеската флота за минимално време.

– Булдозер – само най-силните ще оцелеят. Докато Булдозерът е на ваша страна като водещ Командирски кораб, вие ще получавате допълнително точки живот към вашите кораби.

– Корсар – Веселият Роджър се издига отново. Защото Корсарят може да прави пиратски полети и да увеличава откраднатия ресурс по време на тези полети.

– Ловец – благодарение на най-напредналите технологии, Ловецът умее да засича вражеските шпионски кораби преди да успеят стигнат Вашата планета и не им дава шанс да вземат доклад.

Нов дизайн

 – Изцяло подобрен интерфейс;

–  Подобрен изглед на Галактиката;

–  Нов изглед на зоните и преработени сгради;

–  Всички кораби и науки са били преработени;

– Подобрени бойни доклади и напълно нов симулатор на битки;

… и още много интересни неща!

Със сигурност тези новости в играта ще ви донесат още много приятни часове и интересни приключения!

Екипът на Vgames & Nemexia

2 Коментара »